Борщ з грибами і квасолею - ТОРЧИН® Борщ - українська національна страва. Особливість його в тому, що у кожної господині свій фірмовий рецепт борщу, і кожен такий рецепт по-своєму смачний. Торчин® теж знає чимало хороших рецептів смачного перевіреного борщу. Тому борщ, приготовлений з заправкою від Торчин®, завжди виходить наваристим, насиченим і апетитним. Чи готові дізнатися такий новенький рецепт?

Борщ з грибами і квасолею - ТОРЧИН®

Опис:

Борщ - українська національна страва. Особливість його в тому, що у кожної господині свій фірмовий рецепт борщу, і кожен такий рецепт по-своєму смачний. Торчин® теж знає чимало хороших рецептів смачного перевіреного борщу. Тому борщ, приготовлений з заправкою від Торчин®, завжди виходить наваристим, насиченим і апетитним. Чи готові дізнатися такий новенький рецепт?

Інгредієнти:

120 хвилин, 8 порцій

Інгредієнти:

  • Вода - 2,5 л
  • Реберця яловичі - 300 г
  • Капуста - 200 г
  • Картопля - 300 г
  • Квасоля (червона або чорна) - 200 г
  • Печериці королівські (коричневі) - 200 г
  • Часник - 1 зубок
  • Перець горошок
  • Сіль
  • Цибуля – 1 шт.
  • Заправка для борщу Торчин® «Томатна з буряком»

Покрокова інструкція:

  • 1

    Відваріть м'ясний бульйон, додайте в нього замочену квасолю, яка стояла у воді 6 годин. Через годину додайте капусту. Потім, через 5 хвилин - картопля і гриби. Через 15 хв. додайте заправку для борщу. Ще один смачний рецепт борщу на замітку!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків