Рецепти

Борщ з квашеною капустою і хріном

Зваріть м'ясний бульйон і залиште на повільному вогні на 1 годину, потім додайте картоплю.
А через 10 хв. додайте квашену капусту.
Коли овочі закиплять, додайте заправку для борщу, хрін і нарізану зелень. Проваріть ще 5-7 хв. і дайте настоятися.
Подавати з хлібом і салом!
Борщ з квашеною капустою і хріном
prev
next
Борщ з квашеною капустою і хріном

Інгредієнти:

  • 2,5 л води
  • Свинячі або яловичі реберця - 300 г
  • Квашена капуста - 300 г
  • Картопля – 300 г
  • Хрін консервований червоний - 30 г
  • Кріп свіжий
  • Цибуля – 1 шт.
  • Перець горошок
  • Сіль
  • Лавровий лист
  • Заправка для борщу Торчин® «Томатна з буряком»
  1. Зваріть м'ясний бульйон і залиште на повільному вогні на 1 годину, потім додайте картоплю.
  2. А через 10 хв. додайте квашену капусту.
  3. Коли овочі закиплять, додайте заправку для борщу, хрін і нарізану зелень. Проваріть ще 5-7 хв. і дайте настоятися.
  4. Подавати з хлібом і салом!

Всім відомий класичний рецепт борщу. А ось якщо свіжу капусту замінити квашеною і додати трохи хрону разом із заправкою Торчін®, то вийде ароматний і пікантний варіант традиційної страви. Крім цікавого смаку, це ще й велика кількість вітамінів в кожній порції. Так що скоріше давайте готувати!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися