Голубці з капустою/виноградним листям Голубці – поширена страва, відома від Європи до Азії. У голубців безліч варіацій: їх можна приготувати не тільки з листя капусти, але й використати листя винограду, яке надає улюбленій страві особливий та ні з чим незрівнянний аромат. Ми хочемо поділитися з вами цікавим рецептом голубців, приготованих із заправкою від Торчин®, завдяки якій смак голубців стає по-справжньому неповторним.

Голубці з капустою/виноградним листям

  • TOП
  • Для вечірки

Опис:

Голубці – поширена страва, відома від Європи до Азії. У голубців безліч варіацій: їх можна приготувати не тільки з листя капусти, але й використати листя винограду, яке надає улюбленій страві особливий та ні з чим незрівнянний аромат. Ми хочемо поділитися з вами цікавим рецептом голубців, приготованих із заправкою від Торчин®, завдяки якій смак голубців стає по-справжньому неповторним.

Інгредієнти:

45 хвилин, 3 порції

Інгредієнти:

  • Капуста молода – 1 головка
  • Виноградне листя – 10 шт.
  • Свинина і яловичина (свіжозмелений фарш) – 500 г
  • Рис–- 200 г
  • Заправка для супу Торчин® «Томатна з болгарським перцем» – 1/2 пачки
  • Кріп свіжий – 100 г
  • Вершкове масло – 200 г
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Сіль
  • Хліб (чіабата)
  • Для соусу:
  • Томатна паста – 100 г
  • Заправка для супу Торчин® «Овочева з болгарським перцем» – 1/2 пачки
  • Вода – 50 мл

Покрокова інструкція:

  • 1
    Листя капусти опустіть у киплячу підсолену воду на 3-4 хв.
  • 2
    Листя винограду промийте і обдайте окропом.
  • 3
    До м'ясного фаршу (навпіл зі свинини та яловичини) додайте напівзварений рис у співвідношенні 1:3, потім заправку Торчин® «Овочева з болгарським перцем».
  • 4
    Залишилось додати зелений кріп, видавити часник і ретельно все перемішати.
  • 5
    Загортаємо фарш у листи капусти конвертиком. Також робимо і з виноградним листям.
  • 6
    Тепер злегка підсмажте на вершковому маслі та викладіть у каструлю.
  • 7
    Для соусу змішайте воду, томатну пасту і ½ пачки овочевої заправки Торчин® «Овочева з болгарським перцем». Заливаємо соусом голубці і залишаємо на невеликому вогні на 30 хв.
  • 8
    Подавайте зі сметаною і отримуйте задоволення від надзвичайно смачних голубців!

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків