Мариновані огірки Впевнені, так огірки ви ще не консервували! Спробуйте приготувати маринад за нашим рецептом з кетчупом Торчин® «Чилі». І насолоджуйтеся всю зиму хрумкими огірочками з ніжною кисло-солодкою гостринкою! Зима буде смачною!

Мариновані огірки

Опис:

Впевнені, так огірки ви ще не консервували! Спробуйте приготувати маринад за нашим рецептом з кетчупом Торчин® «Чилі». І насолоджуйтеся всю зиму хрумкими огірочками з ніжною кисло-солодкою гостринкою! Зима буде смачною!

Інгредієнти:

120 хвилин, 6 порцій

Інгредієнти:

  • Кетчуп Торчин® «Чилі» – 8 ст. л.
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Цукор – 1 ст.
  • Оцет – 1 ст.
  • Вода – 7 ст.
  • Лавровий лист
  • Запашний та чорний перець горошком
  • Часник
  • Перець чилі

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготуйте маринад: в окріп додайте кетчуп Торчин® «Чилі», сіль, цукор та оцет.

  • 2

    Варіть 10 хв.

  • 3

    У стерилізовані банки покладіть лавровий лист, запашний перець горошком, часник.

  • 4

    Наповніть банку огірками (кабачками або іншими овочами на ваш смак) і залийте маринадом.

  • 5

    Взимку хрустітиме!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків