Український борщ у хлібі Борщ – традиційна повсякденна страва майже у кожній родині. Аби внести нотки різноманітності, Торчин® вирішив поділитись цікавим рецептом українського борщу у хлібі. Адже це не тільки оригінальна подача страви, а також більш цікавий і незвичайний смак.

Український борщ у хлібі

  • TOП

Опис:

Борщ – традиційна повсякденна страва майже у кожній родині. Аби внести нотки різноманітності, Торчин® вирішив поділитись цікавим рецептом українського борщу у хлібі. Адже це не тільки оригінальна подача страви, а також більш цікавий і незвичайний смак.

Інгредієнти:

80 хвилин, 5 порцій

Інгредієнти:

  • Вода – 2,5 л
  • Свинячі або яловичі реберця – 300 г
  • Капуста – 200 г
  • Картопля – 300 г
  • Часник – 2 зубки
  • Кріп свіжий
  • Цибуля – 1 шт.
  • Перець горошком
  • Сіль
  • Лавровий лист
  • Хліб бородинський або пшеничний, житній (краще круглий) – 2 шт.
  • Заправка для борщу Торчин® «Буряково-томатна»

Покрокова інструкція:

  • 1

    Зваріть м'ясний бульйон, додайте нашинковану капусту, а через 5 хв — картоплю.

  • 2

    Коли картопля буде майже готова, додайте заправку для борщу Торчин® «Буряково-томатна».

  • 3

    І останній штрих – трохи часничку та нарізана зелень.

  • 4

    Проваріть 5-7 хв і дайте настоятися.

  • 5

    Налийте готовий борщ у хліб і подавайте до столу!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків