Рецепти

Борщ з салом

borsh-salo
borsh-salo
borsh-salo
Borsh_salo
prev
next
Borsh_salo

Інгредієнти:

  • томатна заправка “Торчин” з болгарським перцем – 1 шт.;
  • картопля – 4 шт.;
  • капуста – 1\2 качана;
  • ковбаски гриль – 210 г;
  • мелене сало – 50 г;
  • вода – 2,5 л. 

Варіації борщу бувають різні, а як вам таке поєднання - сало, ковбаски гриль та буряково-томатна заправка "Торчин"? По-перше, це смачно, а по-друге, легко!

Готуємо борщ з салом

  1. Щоб приготувати борщ з салом та ковбасками гриль для початку треба підготувати усі інгредієнти: нарізати кубиками картоплю, нашинкувати капусту та нарізати ковбаски.
  2. Довести до кипіння воду, додати картоплю й варити до готовності. Потім додати нашинковану капусту й даємо їй проваритись 3-4 хвилини.

     

    Borsh

     

  3. Тим часом поки готується сам борщ займемось ковбасками. Їх необхідно викласти на гриль та обсмажити з обох сторін.

     

    Borsh

     

  4. Після чого додати мелене сало, томатну заправка “Торчин” з болгарським перцем, ретельно перемішуємо й варимо 2 хвилини.

     

    Borsh

     

  5. Подавати борщ з салом та ковбасками гриль треба так: нарізані на декілька частин ковбаски гриль кладемо на дно тарілки та додаємо до них готовий борщ.

За бажанням додаємо сметану та прикрашаємо зеленню.

Класичний український борщ

Класичних рецептів борщу богато, адже в кожному регіоні він свій. Наприклад, борщ з салом та ковбасками готують у Львові. А от на Волині класичним вважають борщ з грибами та чорносливом, який готують на грибному бульйоні й додають трохи борошна. На Галичині до борщу додають буряковий квас, а в Одесі борщ готують з бичками та квасолею. Також одесити радять такий борщ куштувати з бринзою чи будь-яким гострим сиром, адже такі додатки зроблять смак страви пікантнішим та неповторним. А от на Чернігівщині, Слобожанщині та Києві більш знайомий вам рецепт борщу з м'ясом, єдине що раніше до нього додавали мочені чи кислі яблука, борошно та куряче яйце.

Насправді рецепти українського борщу відрізняться не лише від регіону до регіону, а ще й від родини до родини!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися