Рецепти

Чізбургер із соусом Бургер Чіз

Chizburger_3.png
Chizburger_4.png
Chizburger_1.png
Chizburger_2.png
Chizburger_5.png
Chizburger.png
prev
next
Chizburger.png

Де топові чізбургери? Із соусом Бургер Чіз Торчин® — у тебе вдома! Б'ємося об заклад, що ти не вперше відкриваєш для себе цю класику стріт-фуду. Але чізбургер у твоєму виконанні — це точно щось новеньке. Головне тут — не жаліти соусу. Саме він подарує чізбургеру пікантний аромат і сирний смак. Відтворюй наш простий рецепт і збирай друзів на вечір «настолок». Тобі ж треба розділити з кимось цей шедевр?

Інгредієнти:

  • яловичий фарш (або будь-який інший вид м’ясного фаршу за бажанням) – 300 г;
  • кругла булка для бургера – 4 шт.;
  • твердий сир (бажано чеддер) – 80 г;
  • маринований огірок – 1 шт. середнього розміру (70 г);
  • біла салатна або фіолетова цибуля – ½ шт. (40 г);
  • соус Бургер Чіз Торчин® – 1 упаковка;
  • олія соняшникова рафінована – 1 ст. л.;
  • помідор – 1 невеликий (90 г);
  • листя салату ромен, латуку або молодої капусти – 1-2 листочки для кожного бургера.

Спеції:

  • молотий чорний перець – велика дрібка;
  • сіль – 5 г;
  • часниковий порошок – 1,5 г (¼ чайної ложки).

ol>

  • Готуємо фарш. Для цього пропускаємо м’ясо через м’ясорубку. Додаємо спеції та інтенсивно вимішуємо. Залишаємо на 5-10 хвилин, щоб смаки змішалися. Можна скіпнути цей крок, придбавши вже готовий фарш.
  • Цибулю нарізаємо півкільцями товщиною 1-2 мм. Маринований огірок — кільцями або довгими слайсами по 2 мм. Листя салату складаємо разом, помідор нарізаємо кружальцями товщиною 3-6 мм. За бажанням насіння з нього можна прибрати. І насамкінець тоненько нарізаємо чеддер.
  • Булку для бургера обережно розрізаємо вздовж. Внутрішню частину злегка змащуємо олією за допомогою силіконового пензлика. Ставимо суху сковорідку на середній вогонь та підсмажуємо булку до утворення золотавої скоринки. Це не дасть булці надто швидко розм’якнути від соусу та соку м’яса й овочів.

Chizburger

  • Формуємо з фаршу однакові кульки. Лайфгак: м’ясо не прилипатиме до рук, якщо змочити їх водою

Chizburger

  • Розігріваємо пательню до середньої високої температури, змащуємо олією та викладаємо м’ясну кульку. Накриваємо її пергаментом і притискаємо пласким предметом, щоб отримати тонку котлету. Готуємо на середньому вогні близько 2 хвилин і перевертаємо. Одразу ж викладаємо на неї сир, поки поверхня не встигла охолонути. Чекаємо ще 40 секунд. Зверніть увагу, що котлету зі свинини треба смажити на 2 хвилини довше

Chizburger

  • Поки готується котлета, змащуємо булку зсередини соусом Бургер Чіз Торчин®. Соус — це ключовий об’єднуючий інгредієнт, тож його можна додати побільше.

Chizburger

  • На булку, вкриту соусом, викладаємо салат і цибулю, а зверху — гарячу котлету. Далі рівномірно вкладаємо шматочки маринованого огірка та помідора. Закриваємо бургер другою половинкою булки.

Chizburger

  • Подаємо самостійно або з гарніром із картоплі в паніровці, до якої також ідеально пасує соус Бургер Чіз Торчин®, що використовується як діп.

Як оформити бургер перед подачею в домашніх умовах так, щоб він виглядав як у ресторані?

Є кілька простих правил:

  • Збережи булочку хрусткою. Для цього поклади її на решітку чи будь-яку іншу поверхню із доступом повітря після обсмаження. Наприклад, на верхню частину вимкненого тостера. Це допоможе уникнути конденсату та розм’якшення.
  • Збирай бургер на поверхні, яку будеш використовувати для подачі. Так він не розвалиться під час переносу з місця на місце. Найкращою поверхнею і з естетичної, і з функціональної точки зору буде дерев’яна дошка.
  • Зібраний бургер необхідно проштрикнути дерев’яною шпажкою. Вона допоможе зберегти форму та повідомить про ступінь просмаження котлети: Rare, Medium або Well Done.
  • Доповни бургер невеличкою порцією картоплі по-селянськи із діп-соусом Бургер Чіз Торчин® або легким салатом із соусом Шаурма Торчин®
  • Подбай про людей, яких ти будеш пригощати бургерами. Запропонуй їм рукавички та серветки для зручності.
Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися