Інгредієнти:
- Печінка куряча - 400 гр.
- Баклажани - 2 шт.
- Картопля - 2 шт.
- Укроп - 100 гр.
- Оливковое масло - 100 гр.
- Сметана - 100 мл.
- Заправка Торчин® «Томатна з болгарським перцем» - 2 ст. ложки.
Додайте оливкової олії на розігріту сковорідку і обсмажити очищену печінку (по 5 хв. З двох сторін).
Після цього печінку викладіть, але масло не зливайте. Картопля і баклажани нарізати кубиками, посолити і посмажити до золотистої скоринки.
Для того щоб приготувати соус, в окрему миску додайте сметану, 2 ст. ложки заправки і перемішайте - соус готовий.
Викладіть у форму печінку, потім овочі і трохи соусу. Накрийте і запікайте 30 хв при температурі 180 градусів. Насолоджуйтесь!
Якою має бути ідеально приготована куряча печінка? Звичайно ж, ніжною і соковитою, адже це так смачно. Спробуйте запекти печінку в сметанному соусі з заправкою від Торчин®. Приготована за таким рецептом куряча печінка виходить особливо ніжною і смачною.