Аранчині

Аранчині

  • Для вечірки
  • Візьми на пікнік
  • Італійська кухня

Опис:

Інгредієнти:

30 хв., 4 порції

Інгредієнти:

  • варений круглий рис — 300 г;
  • фарш зі свинини (можна будь-який, головне — не дуже жирний) — 200 г;
  • петрушка (альтернатива — базилік) — 10 г;
  • сіль, перець — до смаку;
  • майонезний соус Торчин® «З часником» — 50 г;
  • твердий сир — 100 г;
  • панірувальні сухарі — 100 г;
  • борошно — 3 ст. л.;
  • яйце — 2 шт.
  • Соус:
  • «Сирний дресинг» — 100 г.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготуйте всі потрібні інгредієнти.

  • 2

    Фарш змішайте з майонезом і подрібненою зеленню, посоліть і поперчіть.

  • 3

    Відварений (гарячий) рис змішайте з тертим сиром, додавши 1 ст. ложку борошна. Яйце посоліть і збийте в піну.

  • 4

    З фаршу сформуйте кульку (якщо робите багато, заздалегідь накрутіть кульки з м’яса й трохи заморозьте їх: так простіше буде крутити красиві кульки).

  • 5

    Сформуйте з рису вдвічі більшу кульку. Потім рисову кульку приплюсніть і, поклавши в центр м’ясну , заліпіть її всередині рисової. Після цього обваляйте в борошні, потім — у яйці й сухарях.

  • 6

    Смажте в олії до утворення рум’яної скоринки, знімаючи на серветку, щоб олія не залишалася на сухарях. Перед подаванням потримайте ще в духовці за 170 градусів 15—20 хвилин.

  • 7

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків