Млинці з печінковим паштетом і яйцем У скарбничку ідей до Масниці: тонкі французькі млинці з легкою начинкою з печінки й вареного яйця — це неймовірно просто й так само смачно. А ще млинці об’єднують, адже в процесі приготування можна задіяти всю сім’ю.

Млинці з печінковим паштетом і яйцем

  • Для вечірки
  • Візьми на пікнік

Опис:

У скарбничку ідей до Масниці: тонкі французькі млинці з легкою начинкою з печінки й вареного яйця — це неймовірно просто й так само смачно. А ще млинці об’єднують, адже в процесі приготування можна задіяти всю сім’ю.

Інгредієнти:

20 хвилин, 1 порція

Інгредієнти:

  • Куряча печінка— 100 г
  • Майонез Торчин® «Делікатесний» — 50 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Ріпчата цибуля — 40 г
  • Млинці — 2 шт.
  • Часник — 5 г
  • Зелень
  • Сіль, перець

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготуйте всі необхіжні інгредієнти.

  • 2

    Ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками і підсмажити з печінкою і часником.

  • 3

    Додати майонез Торчин® «Делікатесній» і подрібнити у блендері.

  • 4

    Додати терте яйце і зелень, перемішати.

  • 5

    Начинку викласти на млинець, загорнути конвертом або рулетом і обсмажити з двох сторін.

  • 6

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків