Грибний суп з морквою  Аромат свіжезваренного грибного супу важно забути! Він такий яскравий та апетитний, що залишається у пам’яті на довгі роки. Ми допоможемо урізноманітнити ваше обіднє меню. Пропонуємо приготувати грибний суп за рецептом від Торчин. Приправа “10 Овочів” гармонійно доповнить страву, додасть їй літніх барв та насиченого овочевого аромату. Дієтичний суп сподобається усім, хто слідкує за своїм здоров’ям. А якщо ви полюбляєте ситний обід, варто лише додати сметану.   

Грибний суп з морквою

  • Модний рецепт
  • Страва вихідного дня

Опис:

 Аромат свіжезваренного грибного супу важно забути! Він такий яскравий та апетитний, що залишається у пам’яті на довгі роки. Ми допоможемо урізноманітнити ваше обіднє меню. Пропонуємо приготувати грибний суп за рецептом від Торчин. Приправа “10 Овочів” гармонійно доповнить страву, додасть їй літніх барв та насиченого овочевого аромату. Дієтичний суп сподобається усім, хто слідкує за своїм здоров’ям. А якщо ви полюбляєте ситний обід, варто лише додати сметану. 

 

Інгредієнти:

40 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Морква — 60 г
  • Ріпчаста цибуля — 25 г
  • Вершкове масло — 30 г
  • Печериці — 30 г
  • Вода — 500 мл
  • Петрушка — 5 г
  • Приправа «10 овочів» — ½ ч. л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Моркву нарізати кружальцями, а цибулю — дрібними кубиками. Нарізати гриби великими кубиками, додати масло і тушкувати все разом на повільному вогні, поки цибуля і морква не розм’якнуть.

  • 2

    Улити воду й додати приправу.

  • 3

    Подаючи на стіл, додати петрушку.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків