Каша пшоняна з тельбухами (банош) Немає нічого смачнішого за правильно приготовану пшоняну кашу з ароматними й рум’яними курячими тельбухами. Обсмажені у вершковому маслі тельбухи й цибуля нададуть страві неповторного аромату, а кетчуп Торчин® «До шашлику» зробить кашу ніжною й розсипчастою.

Каша пшоняна з тельбухами (банош)

  • Швидкий рецепт

Опис:

Немає нічого смачнішого за правильно приготовану пшоняну кашу з ароматними й рум’яними курячими тельбухами. Обсмажені у вершковому маслі тельбухи й цибуля нададуть страві неповторного аромату, а кетчуп Торчин® «До шашлику» зробить кашу ніжною й розсипчастою.

Інгредієнти:

40-45 хвилин, 1 порція

Інгредієнти:

  • Тельбухи — 100 г
  • Пшоно — 100 г
  • Ріпчасту цибулю - 30 г
  • Кетчуп Торчин® — 50 г
  • Петрушка
  • Кінза
  • Сіль, перець

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

  • 2

    Цибулю порізати кубиками і томити на вершковому маслі. Додати тельбухи і підсмажити з двох сторін.

  • 3

    Всипати пшоно.

  • 4

    Додати спеції, кетчуп Торчін®, трохи води. і готувати до готовності під закритою кришкою.

  • 5

    Перед подачею посипати зеленню. Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків