Кефте з рибою у томатному соусі Кефте – окрема сторінка національної турецької кухні. Найніжніші рибні котлетки в соусі з нашої томатної заправки Торчин® в тандемі з пасерованими овочами – шалено смачне поєднання, яке підкорить вас з першого знайомства. Вся справа – в соусі. Просочений ароматами трав і спецій, він здивує вас вишуканим і витонченим смаком. Спробуйте приготувати Кефте з рибою за нашим рецептом – з морквою, солодким перцем і гарніром з пасти. Впевнені, вам сподобається.

Кефте з рибою у томатному соусі

  • Для романтичної вечері

Опис:

Кефте – окрема сторінка національної турецької кухні. Найніжніші рибні котлетки в соусі з нашої томатної заправки Торчин® в тандемі з пасерованими овочами – шалено смачне поєднання, яке підкорить вас з першого знайомства. Вся справа – в соусі. Просочений ароматами трав і спецій, він здивує вас вишуканим і витонченим смаком. Спробуйте приготувати Кефте з рибою за нашим рецептом – з морквою, солодким перцем і гарніром з пасти. Впевнені, вам сподобається.

Інгредієнти:

1,5 годин, 4 порції

Інгредієнти:

  • Рибний фарш або філе риби - 120 г
  • Болгарський перець - 150 г
  • Морква - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 50 г
  • Вершкове масло - 50 г
  • Манка - 30 г
  • Петрушка - 10 г
  • Лимон - 1 часточка
  • Вода - 100 мл
  • Відварені спагеті - 250 г
  • Томатна заправка від Торчин® - 250 г
  • Сіль, перець за смаком

Покрокова інструкція:

  • 1

    Приправте рибний фарш сіллю, перцем, петрушкою і додайте манки. Залиште на 1 годину настоятися. Потім - сформуйте невеликі котлетки.

  • 2

    Нарізані соломкою овочі пасеруйте на вершковому маслі до стану al-dente.

  • 3

    Додайте томатну заправку і пасеруйте ще 4 хвилини.

  • 4

    На овочевий коктейль викладіть рибні котлетки, додайте трохи води і протушкуйте ще 5 хвилин під закритою кришкою.

  • 5

    Подавайте зі спагеті.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків