Кукурудзяна полента з арахісовим крамблом

Кукурудзяна полента з арахісовим крамблом

  • Варто спробувати!
  • Швидкий рецепт
  • Вегетаріанська страва
  • Для романтичної вечері
  • Для вечірки

Опис:

Інгредієнти:

35 хв., 3-4 порції

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Делікатесний» — 100 г;
  • вода — 1 л;
  • дрібна кукурудзяна крупа — 250 г;
  • білий цукор-пісок — 40 г;
  • арахіс — 200 г;
  • коричневий цукор — 300 г;
  • лимонний фреш — 30 г.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі потрібні інгредієнти.

  • 2

    У киплячу воду засипати крупу й варити, постійно помішуючи. Щойно почне набухати, додаємо цукор і майонез, тушкуємо на повільному вогні, поки повністю не загусне.

  • 3

    Застеляємо харчову плівку у форму й викладаємо поленту.

  • 4

    Коричневий цукор висипати в рондель, додати лимонний фреш і поставити плавити. Щойно утвориться карамель, додаємо подрібнений арахіс і виливаємо на поленту рівномірним шаром. Накриваємо та ставимо в холодильник.

  • 5

    Перед подаванням нарізаємо порціями. Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків