Рецепти

Курка в майонезі

Запікайте у духовці 20 хв. при температурі 200 °С. Після цього зменшіть до 160 °С і запікайте ще 15-25 хв.
Курочка у майонезному соусі
prev
next
Курочка у майонезному соусі

Інгредієнти:

  • курка - 1 шт.;
  • майонезний соус Торчин® «TASTY MAYO» з лагідною гірчицею - 180 г;
  • карі;
  • сіль, перець.

Курочка, замаринована у майонезі та  запечена у духовці, - це завжди безпрограшний варіант на будь-якому святковому столі. А майонезний соус Торчин® «TASTY MAYO» з лагідною гірчицею зробить м’ясо справді ніжним, соковитим та надасть пікантного смаку. Спробуйте!

  1. Курку змастіть майонезним соусом Торчин® «TASTY MAYO» з лагідною гірчицею зсередини і зовні.
  2. Змішайте сіль, перець та карі  - рівномірно розподіліть по поверхні курки.
  3. Залиште маринуватися у холодильнику мінімум на 1 годину.
  4. Запікайте у духовці 20 хв. за температури 200 °С. Після чого зменшіть температуру до 160 °С і запікайте ще 15-25 хв.

Варіанти маринадів для курки з майонезом Торчин®

Смак банальної курки можна збагатити різноманітними маринадами: на основі майонезу, гірчиці, меду з додаванням спецій та трав. Також це зробить м’ясо ніжнішим, соковитішим та ароматнішим.

Ми підготували для вас кілька популярних варіації приготування курки з майонезом:

  1. Майонезний часниковий маринад:

1/2 склянки майонезу;

3 зубчики часнику (трішки подрібнені);

Сіль та перець за смаком.

  1. Медово-майонезний маринад:

1/2 склянки майонезу;

2 ст. ложки меду;

1 чайна ложка гірчиці;

Сіль та перець.

  1. Цитрусовий майонезний маринад:

1/2 склянки майонезу;

Сік з 1 лимона та 1 апельсина;

Лимонна цедра;

Сіль та перець.

Просто змішайте інгредієнти, змастіть курку маринадом та залиште на кілька годин або навіть на ніч. Приготуйте курку за вашим улюбленим рецептом та кличте гостей!

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися