Курочка у майонезному соусі Курочка, запечена у духовці - це завжди безпрограшний варіант до будь-якого святкового столу. Успіх цієї страви залежить від того, який ви оберете соус для запікання. Майонезний соус Торчин® «З часником» зробить м’ясо справді соковитим та додасть пікантного смаку. Спробуйте!

Курочка у майонезному соусі

  • Максимальна енергія

Опис:

Курочка, запечена у духовці - це завжди безпрограшний варіант до будь-якого святкового столу. Успіх цієї страви

залежить від того, який ви оберете соус для запікання. Майонезний соус Торчин® «З часником» зробить м’ясо

справді соковитим та додасть пікантного смаку. Спробуйте!

Інгредієнти:

,

Інгредієнти:

  • Курка ціла - 1 шт.

  • Майонезний соус Торчин® «З часником» - 180 г

  • Карі - дрібка

  • Сіль, перець - за смаком

Покрокова інструкція:

  • 1

    Курку змастіть майонезним соусом Торчин® «З часником» зсередини і зовні.

  • 2

    Посоліть, поперчіть та посипте карі.

  • 3

    Залиште у холодильнику мінімум на 1 годину.

  • 4

    Запікайте у духовці 20 хв. при температурі 200 °С. Після цього зменшіть до 160 °С і запікайте ще 15-25 хв.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків