Ніжний японський омлет Тамаґо-які Спробуйте урізноманітнити свій сніданок вишуканим рецептом добре знайомого омлету. Щоб його смак вдався витонченим, пікантним та оригінальним, додайте соєвий соус Торчин® «Класичний смак». Лише 15 хвилин — і смачний нарізаний скибочками омлет Тамаґо-які вже на вашому столі. Смачного!

Ніжний японський омлет Тамаґо-які

  • Швидкий рецепт
  • Вегетаріанська страва

Опис:

Спробуйте урізноманітнити свій сніданок вишуканим рецептом добре знайомого омлету. Щоб його смак вдався витонченим, пікантним та оригінальним, додайте соєвий соус Торчин® «Класичний смак». Лише 15 хвилин — і смачний нарізаний скибочками омлет Тамаґо-які вже на вашому столі. Смачного!

Інгредієнти:

15 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Яйця курячі — 3 шт.
  • Жовтки — 3 шт.
  • Соєвий соус Торчин® «Класичний смак» — 40 г
  • Рисовий оцет — 5 г
  • Цукор — 15 г
  • Вершкове масло — 25 г

Покрокова інструкція:

  • 1

    Яйця змішайте з соєвим соусом Торчин® «Класичний смак» і рисовим оцтом, додайте порцію цукру.

  • 2

    Злегка збийте суміш вінчиком, щоб вона вийшла однорідною.

  • 3

    Змастіть сковороду вершковим маслом і нагрійте її на невеликому вогні. Налийте трохи яєчної суміші, щоб спекти тонкий млинчик.

  • 4

    Коли яйця схопляться, загніть два протилежних краї до центру. Потім складіть млинчик навпіл уздовж. Зсуньте згорток, що вийшов, до самого краю сковороди, а на вільну частину налийте ще порцію яєчної суміші. Новий млинчик має одним краєм приклеїтися до першого.

  • 5

    Коли другий млинчик трохи схопиться, накрутіть його на перший. Повторюйте цей і попередній етапи, поки не закінчиться суміш. Тепер наріжте омлет скибочками та розкладіть його на великій тарілці. Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків