Пан-банья з Ніцци — ТОРЧИН® Кулінарний привіт із Лазурного узбережжя. Закуска, яку можна приготувати за 15 хвилин. Із нею ви подумки опинитеся в Ніцці, щоб зануритися в тепле Середземне море. До речі, пан-банья (фр. рan bagnat) в перекладі означає «викупаний хліб» — такий цей сендвіч соковитий.

Пан-банья з Ніцци — ТОРЧИН®

Опис:

Кулінарний привіт із Лазурного узбережжя. Закуска, яку можна приготувати за 15 хвилин. Із нею ви подумки опинитеся в Ніцці, щоб зануритися в тепле Середземне море. До речі, пан-банья (фр. рan bagnat) в перекладі означає «викупаний хліб» — такий цей сендвіч соковитий.

Інгредієнти:

10-15 хвилин, 1 порція

Інгредієнти:

  • Шпроти — 100 г

  • Майонез Торчин® «Делікатесний» — 50 г

  • Кругла булка — 1 шт.

  • Яйце — 1 шт.

  • Оливки

  • Листя салату

  • Часник

Покрокова інструкція:

  • 1

    Булочку підсушити і натерти часником, яйце нарізати кільцями, оливки - кружальцями, шпроти порубати і змішати з майонезом Торчін® «Делікатесній». Скласти сендвіч, густо намазуючи рибну пасту на половинки булочок.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків