Гарбузовий суп з насінням Яскравий солодкий гарбуз, трохи білого рису та вершків - це все, що треба для створення кулінарного шедевру. Поціновувачів гарбузового крем-супу з насінням можна відшукати у будь-якому куточку планети. Ця страва настільки проста й, водночас, така неперевершена, що спробувати її має кожен. Залиште півгодини вільними для приготування супу, який у майбутньому може стати фаворитом вашої кухні. Яскраво-жовтий, як осіннє сонце, він зігріє у холодну пору та подарує сили й натхнення. 

Гарбузовий суп з насінням

  • Вегетаріанська страва
  • Модний рецепт
  • Осіння страва

Опис:

Яскравий солодкий гарбуз, трохи білого рису та вершків - це все, що треба для створення кулінарного шедевру. Поціновувачів гарбузового крем-супу з насінням можна відшукати у будь-якому куточку планети. Ця страва настільки проста й, водночас, така неперевершена, що спробувати її має кожен. Залиште півгодини вільними для приготування супу, який у майбутньому може стати фаворитом вашої кухні. Яскраво-жовтий, як осіннє сонце, він зігріє у холодну пору та подарує сили й натхнення. 

Інгредієнти:

20 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Гарбуз — 150 г
  • Вершки 30% — 60 г
  • Вода — 400 мл
  • Рис — 20 г
  • Гарбузове насіння — 5 г
  • Приправа «10 овочів» — ½ ч. л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Відварити рис до готовності. Нарізати гарбуз маленькими кубиками, додати до рису разом з приправою. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні до готовності гарбуза.

  • 2

    Збити блендером до однорідної маси, додати вершки, довести до кипіння.

  • 3

    Подаючи на стіл, посипати насінням.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків