Запечена листкова булочка зі шпинатом і фетою

Запечена листкова булочка зі шпинатом і фетою

  • Варто спробувати!
  • Для вечірки
  • Візьми на пікнік
  • Страва вихідного дня

Опис:

Інгредієнти:

60 хв., 4 порції

Інгредієнти:

  • майонез Торчин® «Європейський» — 100 г;
  • листкове тісто — 300 г;
  • листки шпинату — 400 г;
  • фета — 150 г;
  • ріпчаста цибуля — 1 шт.;
  • часник — 2 зубки;
  • сіль, перець — до смаку;
  • коріандр — щіпка;
  • куряче яйце — 2 шт.;
  • лимонний фреш —10 г.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі потрібні інгредієнти.

  • 2

    Шпинат протушкувати з цибулею та часником на сковороді, додати коріандр і лимонний фреш.

  • 3

    Відокремити жовтки від білків. Білки збити з майонезом.

  • 4

    Тісто розкачати й вистелити у форму.

  • 5

    Викласти фету, шпинат і залити білками з майонезом.

  • 6

    Накрити краями тісто. У середину викласти жовток. Другим жовтком змазати верх пирога.

  • 7

    Випікати за температури 165 градусів протягом 45 хвилин.

  • 8

    Смачного!


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків