Інгредієнти:
- яйця — 2 шт.;
- майонез Торчин® «Європейський» — 20 г;
- банан — ½ шт.;
- домашній сир — 40 г;
- вершкове масло — 20 г;
- сіль, цукор — за смаком.
Навчившись готувати класичний скрембл, чому б не поекспериментувати й не перетворити його в солодкий сніданок? Тим більше, що процес максимально простий, а результат виходить цікавий і смачний.
З такої кількості інгредієнтів у вас вийде оригінальний скрембл на 2 особи .
- Яйця збийте вінчиком із майонезом Торчин® «Європейський». Саме він відповідає за м’якість скрембла й надає особливий пікантний смак.
- Додайте трохи солі й цукру, ретельно все перемішайте.
- Розтопіть на пательні шматочок вершкового масла і вилийте туди яєчну суміш.
- Готуйте скрембл на повільному вогні, постійно помішуючи.
- Поки яйця готуються, наріжте банан і додайте його до скремблу.
- Туди всипте домашній сир. Ще раз добре все перемішайте і знімайте з вогню.
- Щоб банан став більш м’яким, а сам скрембл — ніжним, дайте йому настоятися 3–5 хвилин.
- Подавайте просто на тарілці або на підсмаженому тості, прикрасивши ягодами, медом або кленовим сиропом.
Цікаві варіації скрембла
Класичний скрембл можна урізноманітнити, додавши начинку, яка вам подобається:
- Скрембл з овочами. Для цього знадобляться будь-які овочі, які знайдете у холодильнику: перець, помідори, кабачок, баклажан, гарбуз і т. д. Їх необхідно порізати на дрібні шматочки й обсмажити до готовності. На останньому етапі влийте яєчно-молочну суміш і додайте спеції. 3–4 хвилини — і скрембл готовий.
- Скрембл із сиром і зеленню. Дуже ніжна страва, що тягнеться - ідеально підходить для сніданку. Крім яєць і вершкового масла, у неї також входять 30–50 г вашого улюбленого твердого сиру і трохи рубленої зелені. Сир натирають на терці та додають в яєчну суміш у процесі обсмажування. Страва виходить дуже вершковою і ніжною, подається як самостійний сніданок або на тості.