Інгредієнти:
- томати — 150 г;
- ріпчаста цибуля - 50 г;
- квасоля — 50 г;
- зелень;
- перепелине яйце — 1 шт.;
- сіль, перець.
Для соусу:
- кетчуп Торчин® «Лагідний» — 50 г;
- гірчиця Торчин® «Діжонська» — 4 ч.л.
Сальса — це мексиканський гострий соус на томатній основі. Томатну сальсу можна використовувати як заготовку для інших страв, а також як діп-соус до начос, грінок або хлібців. Це також прекрасний варіант для раптової вечірки з друзями!
- Для початку, змішайте кетчуп Торчин® «Лагідний» разом з гірчицею Торчин® «Діжонська».
- Дрібно наріжте цибулю.
- Томати бланшируйте, очистіть від шкірки і наріжте дрібними кубиками.
- Змішайте нарізані овочі з соусом і подрібненою зеленню.
- Посипте тертою квасолею, зверху викладіть яєчний жовток.
Смачного!
Варіації приготування сальси
На смак сальса гостра, пікантна, тонизуюча із кисло-солодкими нотками. Готується цей соус із різноманітних інгредієнтів, таких як: помідори, цибуля, чилі, кінза, лайм, сіль та інші.
Ось декілька варіантів:
- Класична сальса з помідорів, цибулі, чилі, кінзи та лайма.
- Сальса верде: готується із зелених томатів або томатів томатільо, чилі, цибулі та кінзи.
- Сальса з манго: додається свіже або консервоване манго, помідори, цибуля, чилі та лайм.
Сальса чудово поєднується з гуакамоле та іншими мексиканськими стравами. Оберіть свій варіант сальси, який буде до вподоби вашій родині!