Рецепты

Соус из сухофруктов

Підготувати всі потрібні інгредієнти.
Залити гарячою водою сухофрукти й залишити на 20 хвилин.
Подрібнити фрукти разом з водою в блендері й перетерти через сито.
Додати інші інгредієнти й змішати до однорідної маси.
Подавайте соус із сухофруктів до улюблених страв.
Соус із сухофруктів
prev
next
Соус із сухофруктів
30 мин
1

Ингредиенты:

  • горячая вода — 100 г;
  • сухие груши  — 20 г;
  • сухие яблоки — 25 г;
  • курага — 30 г;
  • соль — 1 щепотка;
  • яблочный уксус — 10 г;
  • горчица Торчин® «Американская» — 20 г;
  • майонез Торчин® «Европейский» — 100 г.
  1. Подготовить все необходимые ингредиенты.
  2. Залить сухофрукты горячей водой и оставить на 20 минут.
  3. Перебить фрукты вместе с водой в блендере и перетереть через сито.
  4. Добавить остальные ингредиенты и перемешать в однородную массу.
  5. Подавать соус из сухофруктов к любимым блюдам.

Соус из сухофруктов

Комментарии
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизоваться