Інгредієнти:
- Морква – 60 г;
- Кабачок – 60 г;
- Баклажан – 60 г;
- Броколі – 60 г;
- Перець болгарський – 40 г;
- Лимон – 30 г;
- Приправа Торчин® «10 овочів з травами середземноморської кухні» - 10 г;
- Вода – 1 л.
- Налийте воду в каструлю і поставте на вогонь.
- Підготуйте овочі – наріжте їх кубиками.
- Як тільки вода закипить, додайте приправу Торчин® «10 овочів з травами середземноморської кухні», сік лимону і нарізані овочі в киплячу воду.
- Готуйте страву на слабкому вогні 10-12 хвилин.
- Суп необхідно залишити настоятися 10 хвилин, після чого його можна подавати.
- Смачного!
Рецепт італійського супу мінестроне геніальний у своїй простоті. Неймовірно смачна і корисна страва готується без м’яса, але завдяки багатству овочів вона чудово насичує. Класичний мінестроне готують на овочевому і м’ясному бульоні, додають баклажан, цибулю, болгарський перець, броколі та моркву. Справжньої італійської чарівності додасть страві приправа Торчин® «10 овочів з травами середземноморської кухні». Тепер ви знаєте як приготувати справжній італийський мінестроне.