Пан-банья з Ніцци — ТОРЧИН® Кулінарний привіт із Лазурного узбережжя. Закуска, яку можна приготувати за 15 хвилин. Із нею ви подумки опинитеся в Ніцці, щоб зануритися в тепле Середземне море. До речі, пан-банья (фр. рan bagnat) в перекладі означає «викупаний хліб» — такий цей сендвіч соковитий.

Пан-банья з Ніцци — ТОРЧИН®

Опис:

Кулінарний привіт із Лазурного узбережжя. Закуска, яку можна приготувати за 15 хвилин. Із нею ви подумки опинитеся в Ніцці, щоб зануритися в тепле Середземне море. До речі, пан-банья (фр. рan bagnat) в перекладі означає «викупаний хліб» — такий цей сендвіч соковитий.

Інгредієнти:

10-15 хвилин, 1 порція

Інгредієнти:

  • Шпроти — 100 г
  • Майонез Торчин® «Європейський» — 50 г
  • Кругла булка — 1 шт.
  • Яйце — 1 шт.
  • Оливки
  • Листя салату
  • Часник

Покрокова інструкція:

  • 1

    Булочку підсушити і натерти часником.

  • 2
    Налити в миску майонез Торчин® «Європейський»
  • 3
    Шпроти порубати і змішати з майонезом.
  • 4
    Яйце нарізати кільцями, оливки - кружальцями, Торчін® «Європейський». Скласти сендвіч, густо намазуючи рибну пасту на половинки булочок.
  • 5
    Смачного!

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків