Рецепти

Пан-банья з Ніцци — ТОРЧИН®

Булочку підсушити і натерти часником.
Налити в миску майонез Торчин® «Європейський».
Порубати шпроти та додати їх до майонезу.
Яйце нарізати кільцями, оливки - кружальцями. Скласти сендвіч, густо намазуючи рибну пасту на половинки булочок.
Смачного!
Пан-банья з Ніцци — ТОРЧИН®
prev
next
Пан-банья з Ніцци — ТОРЧИН®

Інгредієнти:

  • Шпроти — 100 г
  • Майонез Торчин® «Європейський» — 50 г
  • Кругла булка — 1 шт.
  • Яйце — 1 шт.
  • Оливки
  • Листя салату
  • Часник
  1. Булочку підсушити і натерти часником.

  2. Налити в миску майонез Торчин® «Європейський».

  3. Порубати шпроти та додати їх до майонезу.

  4. Яйце нарізати кільцями, оливки - кружальцями. Скласти сендвіч, густо намазуючи рибну пасту на половинки булочок.

  5. Смачного!

Кулінарний привіт із Лазурного узбережжя. Закуска, яку можна приготувати за 15 хвилин. Із нею ви подумки опинитеся в Ніцці, щоб зануритися в тепле Середземне море. До речі, пан-банья (фр. рan bagnat) в перекладі означає «викупаний хліб» — такий цей сендвіч соковитий.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися