Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 300 г
- Морква – 50 г
- Цибуля ріпчаста – 50 г
- Кетчуп Торчин® «Лагідний» – 70 г
- Олія соняшникова – 10 г
- Яблука – 50 г
- Родзинки – 20 г
- Сіль, цукор, перець, зелень
- Всі інгредієнти очистити та нарізати соломкою. Цибулю та моркву підсмажити на слабкому вогні на олії.
- Додати нашинковану капусту, родзинки, кетчуп Торчин® «Лагідний», воду, спеції за смаком і тушкувати до напівготовності.
- Додати яблука. Залишити мліти під закритою кришкою. За потреби додати трохи води.
- Смачного!
Долайте бар’єри буденності з новими рецептами від Торчин®. Експериметуйте разом з нами. Поєднайте здавалося б несумісні смаки тушкованої капусти, яблук та родзинок. А кетчуп Торчин® «Лагідний» об’єднає всі інгредієнти в єдину картину. Перетворіться в справжнього кулінара ф‘южн!