Рецепти

Хрустка картопля з соусом Бургер-Чіз

Kartoplja_2.png
Kartoplja_3.png
Kartoplja_4.png
Kartoplja_5.png
Kartoplja_1.png
prev
next
Kartoplja_1.png

Де скуштувати офігезну картопельку? Із соусом Бургер Чіз Торчин® — у тебе вдома! Гортай простий рецепт і пам’ятай одне правило: картопля має подаватися з щедрою порцією пряного соусу Бургер Чіз Торчин®.Клич друзів на перегляд матчу улюбленої команди та запасися хрумкою закускою. Але обережно: картопля дуже швидко зникає зі столу 😁

Інгредієнти:

  • картопля – 800 г;
  • часник – 2-3 зубчики;
  • олія соняшникова рафінована – 100 мл;
  • соус Бурген Чіз Торчин® – 1 упаковка

Спеції:

  • кукурудзяний крохмаль або пшеничне борошно (опціонально) – 1 ст. л.;
  • панірувальні сухарі – 3 ст. л.;
  • сіль – 8 г (півтори чайні ложки);
  • чорний молотий перець – ¼ чайної ложки;
  • копчена паприка – 1 чайна ложка;
  • спеції для картоплі (мікс із сухим часником, цибулею порей, жовтою цибулю тощо) – ⅔ чайної ложки

Kartoplja

Kartoplja

Kartoplja

Kartoplja

  1. Спершу миємо та чистимо картоплю. Нарізаємо великими шматочками. Найкраще — скибочками, як зазвичай ріжуть картоплю по-селянськи.
  2. Закип’яти воду в каструлі та висип у неї нарізану картоплю. Вари протягом 4 хвилин. Картопля не має повністю проваритися.
  3. Допоки вариться картопля, вмикаємо духовку. Розігріваємо її до 200 градусів або до 190 градусів у режимі конвекції.
  4. Зливаємо воду з картоплі та додаємо натертий часник, спеції, панірувальні сухарі, крохмаль і 100 мл рослинної олії. Ретельно перемішуємо, щоб кожен шматочок вкрився олією та не пригорів.
  5. Вкриваємо деко середнього розміру пергаментом і рівномірно викладаємо картоплю одним шаром, щоб вона не злиплася. Деко ставимо у духовку приблизно на 25 хвилин. Дістаємо її тоді, коли з’являється золотава скоринка.
  6. Готову картоплю викладаємо у посуд і подаємо гарячою із соусом Бургер-Чіз Торчин®, що використовується як діп.

Що таке діп-соус і з чим його їдять?

Слово діп має англійське походження та дослівно перекладається як «занурювати» або «вмочувати». Сама назва натякає нам на застосування цього соусу — занурення в нього основної страви. Зазвичай він має більшу щільність і за консистенцією нагадує густу сметану. Діпи використовуються із фінгер-фудом, тобто стравами, які прийнято їсти руками. Наприклад, картоплею фрі, чипсами, крекерами, курячими нагетсами, овочевою соломкою тощо.

Серед найбільш розповсюджених діпів можна виділити Бургер Чіз Торчин®, але ніхто не обмежує твій креатив. Можна міксувати з будь-яким іншим соусом Торчин® та винайти нові смакові поєднання.

Коментарі
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися