Апельсиново-томатний фондан - Торчин® Апельсиново-томатний фондан — це оригінальний десерт з дуже незвичайним смаком. Поєднання ароматної апельсинової цедри й ніжного томатного присмаку додасть страві особливої екзотичності. Здивувати рідних і друзів так легко — спробуйте!

Апельсиново-томатний фондан - Торчин®

  • Варто спробувати!

Опис:

Апельсиново-томатний фондан — це оригінальний десерт з дуже незвичайним смаком. Поєднання ароматної апельсинової цедри й ніжного томатного присмаку додасть страві особливої екзотичності. Здивувати рідних і друзів так легко — спробуйте!

Інгредієнти:

60 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Вершкове масло - 120 г (+ для змащування форми)
  • Цукор — 120 г (+ для змащування форми)
  • Борошно — 130 г
  • Розпушувач - ½ пакетика
  • Яйця — 2 шт.
  • Апельсин — 1 шт.
  • Для сиропа: Кетчуп Торчин® «Лагідний» — 50 г
  • Цукрова пудра — 60 г
  • Вода

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

  • 2

    Для сиропу: з'єднати всі інгредієнти і довести до кипіння.

  • 3
    Духовку нагріти до 180 ° С. З апельсина зняти цедру і видавити сік. Вершкове масло розм'якшити. У глибокій мисці з'єднати масло з соком і тертою цедрою. Додати цукор, борошно і розпушувач. 4 порційні формочки змастити маслом і посипати цукром. Наповнити кожну на ¾ об'єму і випікати 20-25 хвилин.
  • 4
    Готові фондан вийняти з форм, полити сиропом і дати просочитися протягом двох годин. При подачі посипати цукровою пудрою.

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків