Гаспачо Класична перша страва Іспанії вже давно завоювала популярність в Україні. Гаспачо - це чудова альтернатива окрошці. Така ж холодна, з насиченим томатним смаком та прянощами - вона ідеально доповнює літній день. Готується суп швидко та зі звичних продуктів. Відтворіть справжній іспанський обід у себе вдома! Подавайте гаспачо з традиційною закускою іспанців - пудсушеними скибочками багету та свіжою зеленню. Неперевершено!

Гаспачо

  • Літня страва

Опис:

Класична перша страва Іспанії вже давно завоювала популярність в Україні. Гаспачо - це чудова альтернатива окрошці. Така ж холодна, з насиченим томатним смаком та прянощами - вона ідеально доповнює літній день. Готується суп швидко та зі звичних продуктів. Відтворіть справжній іспанський обід у себе вдома! Подавайте гаспачо з традиційною закускою іспанців - пудсушеними скибочками багету та свіжою зеленню. Неперевершено!

Інгредієнти:

15 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Помідор — 200 г
  • Огірок — 50 г
  • Ріпчаста цибуля — 10 г
  • Часник — 1 зубок
  • Болгарський перець — 15 г
  • Лимонний фреш — 10 г
  • Кип’ячена вода (холодна) — 50 мл
  • Оливкова олія — ​​10 мл
  • Приправа «10 овочів» — ½ ч. л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Помідор, огірок, ріпчасту цибулю, часник і перець змішати блендером до однорідної маси.

  • 2

    Додати лимонний фреш, приправу й полити оливковою олією. Залити водою.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків