Пасеруйте 2 ріпчасті цибулини і морквину на невеликому вогні разом з зубчиком часнику
Додайте 2 кабачки, порізані на кубики середнього розміру, і 1 ст. л. цукру
А для повноцінного смаку додайте 1 упаковку Заправки для борщу з болгарським перцем Торчин®. Ретельно перемішайте та тушкуйте 10 хв
Пересипте все до каструлі або миски та збийте блендером до однорідної консистенції
Чи знаєте ви як смакує літо? Спробуйте кабачкову ікру – легкий, трішки солодкуватий смак з приємною гірчинкою. Адже кожної зими, особливо скучивши за літом і його теплими днями, ми підходимо до холодильника та дістаємо звідти маленьку баночку «літа» - золотаву, як літнє сонце, густу, як вранішнє повітря, та запашну, як польові квіти, - баночку кабачкової ікри.
Інгредієнти:
2 ріпчасті цибулини
морквина
2 кабачка
1 ст. л. цукру
1 упаковка Заправки для Борща с болгарським перцем Торчин ®
Пасеруйте 2 ріпчасті цибулини і морквину на невеликому вогні разом з зубчиком часнику
Додайте 2 кабачки, порізані на кубики середнього розміру, і 1 ст. л. цукру
А для повноцінного смаку додайте 1 упаковку Заправки для борщу з болгарським перцем Торчин®. Ретельно перемішайте та тушкуйте 10 хв
Пересипте все до каструлі або миски та збийте блендером до однорідної консистенції
Можна їсти відразу або зберегти у банці на зиму.