КАБАЧКОВА ІКРА Чи знаєте ви як смакує літо? Спробуйте кабачкову ікру – легкий, трішки солодкуватий смак з приємною гірчинкою. Адже кожної зими, особливо скучивши за літом і його теплими днями, ми підходимо до холодильника та дістаємо звідти маленьку баночку «літа» - золотаву, як літнє сонце, густу, як вранішнє повітря, та запашну, як польові квіти, - баночку кабачкової ікри.

КАБАЧКОВА ІКРА

  • Вегетаріанська страва
  • Літня страва

Опис:

Чи знаєте ви як смакує літо? Спробуйте кабачкову ікру – легкий, трішки солодкуватий смак з приємною гірчинкою. Адже кожної зими, особливо скучивши за літом і його теплими днями, ми підходимо до холодильника та дістаємо звідти маленьку баночку «літа» - золотаву, як літнє сонце, густу, як вранішнє повітря, та запашну, як польові квіти, - баночку кабачкової ікри.

Інгредієнти:

25 хвилин, 3 порції

Інгредієнти:

  • 2 ріпчасті цибулини

  • морквина

  • 2 кабачка

  • 1 ст. л. цукру

  • 1 упаковка Заправки для Борща с болгарським перцем Торчин ®

Покрокова інструкція:

  • 1

    Пасеруйте 2 ріпчасті цибулини і морквину на невеликому вогні разом з зубчиком часнику

  • 2

    Додайте 2 кабачки, порізані на кубики середнього розміру, і 1 ст. л. цукру

  • 3

    А для повноцінного смаку додайте 1 упаковку Заправки для борщу з болгарським перцем Торчин®. Ретельно перемішайте та тушкуйте 10 хв

  • 4

    Пересипте все до каструлі або миски та збийте блендером до однорідної консистенції

  • 5

    Можна їсти відразу або зберегти у банці на зиму.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків