Печений перець в томатному соусі Торчин® «Чилі»

Печений перець в томатному соусі Торчин® «Чилі»

  • Вегетаріанська страва

Опис:

Інгредієнти:

,

Інгредієнти:

  • Солодкий червоний перець - 2 кг.
  • Часник - 25 г.
  • Цибуля ріпчаста - 150 г.
  • Винний оцет - 35 г.
  • Мед - 25 г.
  • Сіль - 10 г.
  • Яблуко печене - 1 шт.
  • Олія оливкова - 25 г.
  • Кетчуп Торчин® «Чилі» - 300 г.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Підготувати всі необхідні інгредієнти.

  • 2

    Попередньо обсмажити перець на сильному вогні або на конфорці (Можна запекти в духовці).

  • 3

    Заховати гарячим під кришку до охолодження, щоб протомився. Часник розчавити та припекти таким самим чином.

  • 4

    Візьміть запечене яблуко, підсмажений часник та перець.

  • 5

    Яблуко розім`яти, а перець нарізати на чотири частини.

  • 6

    Цибулю ріпчасту томити до розм'якшення в оливковій олії, додати часник, цукор, сіль, перець, кетчуп Торчин® «Чилі».

  • 7

    Додати печене перебите яблуко та оцет і томити ще 5-10 хв.

  • 8

    Банки стерилізувати, залити соус і закатати. Рекомендуємо як закуску, до сандвічів, або до основних страв.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків