Печений перець в томатному соусі Торчин® «Чилі»

Печений перець в томатному соусі Торчин® «Чилі»

Опис:

Інгредієнти:

,

Інгредієнти:

  • Солодкий червоний перець - 2 кг.
  • Часник - 25 гр.
  • Лук ріпчастий - 150 гр.
  • Винний оцет - 35 гр.
  • Мед - 25 гр.
  • Сіль - 10 гр.
  • Яблуко печене - 1 шт.
  • Масло оливкове - 25 гр.
  • Кетчуп Торчин® «Чилі» - 300 гр.

Покрокова інструкція:

  • 1
    Попередньо обсмажуємо перець на сильному вогні або на конфорці (Можна запекти в духовці) і ховаємо гарячим під кришку до охолодження, щоб випарувався. Часник розчавити та припекти таким самим чином.
  • 2
    Цибулю ріпчасту томити до розм'якшення в оливковій олії, додати часник, цукор, сіль, перець, кетчуп Торчин® «Чилі», печене перебите яблуко та оцет і томити ще 5-10 хв.
  • 3
    . Банки стерилізувати, залити соус і закатати. Рекомендуємо як закуску, до сандвічів, або до основних страв.

ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків