Рибна юшка Що таке ідеальна рибна юшка? Це свіжа риба, соковиті овочі та найкращі прянощі. Разом вони створюють ідеальну композицію й насичують своїм смаком бульйон. У правильно приготованій страві немає нічого зайвого. Жодних круп чи шматочків картоплі. Використана приправа не перебиває, а лише доповнює смак і аромат усіх компонентів. Чудовий обід для поціновувачів рибних страв. Розкрийте секрети смачної рибної юшки разом з Торчин!

Рибна юшка

  • Варто спробувати!
  • Швидкий рецепт
  • Корисний спосіб приготування

Опис:

Що таке ідеальна рибна юшка? Це свіжа риба, соковиті овочі та найкращі прянощі. Разом вони створюють ідеальну композицію й насичують своїм смаком бульйон. У правильно приготованій страві немає нічого зайвого. Жодних круп чи шматочків картоплі. Використана приправа не перебиває, а лише доповнює смак і аромат усіх компонентів. Чудовий обід для поціновувачів рибних страв. Розкрийте секрети смачної рибної юшки разом з Торчин!

Інгредієнти:

25 хвилин, 2 порції

Інгредієнти:

  • Морква — 70 г
  • Картопля — 90 г
  • Риба — 100 г
  • Болгарський перець — 50 г
  • Селера — 10 г
  • Кріп — 5 г
  • Вода — 500 мл
  • Лимон — 1 долька
  • Приправа «10 овочів» — ½ ч. л.

Покрокова інструкція:

  • 1

    Нарізати картоплю, моркву, перець і рибу великими кубиками.

  • 2

    Відварити картоплю й моркву до готовності, додати перець, приправу й готувати ще 5 хвилин. Нарізати селеру скибочками й додати з рибою до бульйону.

  • 3

    Варити 3 хвилини. Знявши страву з вогню, додати кріп, лимонну цедру, лимонний сік і дати страві настоятися ще 10 хвилин.


ТОРЧИН РЕКОМЕНДУЄ

Відгуки

Всього 0 відгуків